ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЖителі Лисичанська можуть залишитися без водопостачання та опалення

Жителі Лисичанська можуть залишитися без водопостачання та опалення

26 березня планується нове знеструмлення найбільшого підприємства, яке постачає воду споживачам на підконтрольній Луганщині

26 березня планується нове знеструмлення найбільшого підприємства, яке постачає воду споживачам на підконтрольній Луганщині. Про це повідомляє прес-служба ЛЕО.

Відзначається, чтот компанія отримала лист від ДП «Укрінтеренерго» - постачальника електроенергії ЛКСП «Лісічанскводоканал» - про припинення поставок електричної енергії з 9.00 26 березня в зв'язку з існуючою заборгованістю за спожиту електроенергію і 31 березня в зв'язку з припиненням дії договору на постачання електричної енергії.

"Що стосується питання про укладення договору на поставку електроенергії Лісічанскводоканал від ТОВ «Енерго СХІД», то він передбачає передоплату.

Звичайно, через відсутність необхідних коштів, під загрозою залишається питання обрання постачальника електроенергії з 1 квітня 2019 року. Фактично, у споживача ЛКСП «Лісічанскводоканал» він буде відсутній. Це означає, що жителі Лисичанська можуть залишитися не тільки без питної води, а й без централізованого опалення в зв'язку з зупинкою котелень КП «Лисичанськтепломережа» ", - сказано в повідомленні.

Енергетики закликають жителів зробити запаси питної води і попередити про це своїх близьких, знайомих, сусідів.

 

 
Коментарі (0)