ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Жителі Світловодська досі без опалення

Жителі Світловодська досі без опалення

Жителі Світловодська досі без опалення, у багатоповерхівках опалюють квартири обігрівачами, в дитячих садочках та школах холодно і найближчим часом надзвичайна ситуація знята не буде
Жителі Світловодська досі без опалення, у багатоповерхівках опалюють квартири обігрівачами, в дитячих садочках та школах холодно і найближчим часом надзвичайна ситуація знята не буде. 
 
Про це повідомила пресслужба Світловодської міської ради.
 
“Гріються обігрівачами, що приводить до виходу з ладу наших підстанцій, загорання кабелів, і внаслідок цього люди, які живуть в багатоповерхівках, не мають ані тепла, ані світла, ані води. Оскільки згорає проводка — насоси не можуть подавати воду. У нас надзвичайна ситуація не знята і, мабуть, не скоро зніметься”, — говориться у повідомлені.
 
Зараз відсутнє опалення, яке могло б підтримувати температурні норми в школах та дитячих садочках. Справно працюють котельні № 1, 4, 5 і 6, а 2 та 3 мають проблеми з теплопостачанням.
 
“Спеціалісти, які працювали в цій галузі, повідомили, що без зміни керівництва, без бажання, не буде ніяких заходів щодо покращення надання опалення. Ми намагаємося в протоколі нашого штабу прописати ці заходи, але в кожного є своє бачення, звинувачують працівників штабу у злому умислі або бездіяльності. Керівництво „СвітловодськПобут“ знову самоусунулось”, — говориться у повідомлені.
 

У місті третю добу працюють фахівці з Кривого Рогу, які вивчають ситуацію щодо неспроможності котелень надавати безперебійне тепло. Висновки комісія обіцяла надати на завтра. 

 
Коментарі (0)