ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЖителів Запоріжжя закликають фотографувати звалища

Жителів Запоріжжя закликають фотографувати звалища

Обласна влада закликає жителів області висловити свою громадську позицію і повідомляти про найбільші несанкціоновані сміттєзвалища на територіях

У Запорізькій області триває конкурс на кращі місто, район, селище, у якому головними показниками для визначення переможців враховується чистота та благоустрій територій. У звязку з цим обласна влада закликає жителів області висловити свою громадську позицію і повідомляти про найбільші несанкціоновані сміттєзвалища на територіях.

Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук, інформує прес-служба.

«Для нас дуже важливо, щоб громадськість брала активну участь у перебігу конкурсу. Тому я звертаюсь до всіх жителів Запорізької області з проханням повідомляти нам про найбрудніші місця у ваших населених пунктах. Переконаний, що у такому разі результати не примусять довго чекати: влада на місцях буде оперативно наводити лад на засмічених територіях. Надсилайте нам фотографії з місць, вартих особливої уваги, на спеціально створену електронну скриньку», - зазначив Петро Гончарук.

Після Дня навколишнього середовища, який відзначається в Україні 21 квітня, конкурсна комісія окремо перевірить стан та охайність медичних та освітніх закладів у населених пунктах, дороги, узбіччя й тротуари, відвідає об’єкти благоустрою територій, а також перевірить утримання будівель та споруд.

Нагадаємо, конкурсна комісія вже розпочала свою роботу і зараз проводить першу перевірку територій. Конкурс триватиме до кінця квітня, а на початку травня буде обрано не тільки кращі, а й визначено найгірші за чистотою та охайність території області.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)