ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЖитлові будинки Донецька потрапили під артобстріл

Житлові будинки Донецька потрапили під артобстріл

Київський район Донецька пережив артобстріл. Прямих попадань у житлові будівлі немає, однак пошкоджено їхні фасади та вікна.

Артобстріли руйнують житлові будинки Донецька. Також від цього потерпає пасажирський транспорт, - зазначають у прес-службі Донецької міської ради.

Так, сьогодні під артобстріл потрапив Київський район міста. Прямих попадань в житлові будинки немає, однак пошкоджені вікна у квартирах будинків№№ 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 та 31 по вул. Буслаєва, а також фасади і 50% скління в будинках 52, 54, 56, 77, 79, 81 за Київським проспектом.

«Крім того, осколком снаряда пошкоджено газорозподільний колектор в районі будинку 28 по вул. Буслаєва. Поряд з 79 будинком по Київському проспекту через попадання снаряда впала тополя, яка порвала тролею. На місці зараз працюють наряди МНС і ремонтні бригади ТТУ. Інформації про постраждалих немає», - наголошується в повідомленні.

У той же час, за інформацією міськради, біля шляхопроводу по вул. Гірської розірвався снаряд, осколками було пошкоджено маршрутне таксі №16. Пасажири та водій не постраждали.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше диверсанти пошкодили газопровід між Горлівкою та Дзержинському Донецької області і зруйнували і обстріляли склади «Луганськгазу».

 
Коментарі (0)