ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЖитловим масивам столиці підвищили безпеку електропостачання

Житловим масивам столиці підвищили безпеку електропостачання

ПАТ «Київенерго» шляхом реконструкції двох електричних підстанцій, підвищила надійність та безпеку електропостачання телевізійного центру на вулиці Мельникова, та споживачів центральної частини столиці – мешканців житлових масивів Сирець та Лук’янівка

Наприкінці грудня поточного року, компанія завершила роботи з реконструкції та переоснащення двох електричних підстанцій одного класу напруги 35/10 кВ «Телецентр» та «Артемівська», що у Шевченківському районі міста.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Зокрема, на підстанції «Телецентр» повністю замінено силове обладнання, здійснено капітальний ремонт комплектного розподільчого пристрою, а також панелей управління та релейного захисту.

На підстанції «Артемівська» замінено силове обладнання та комплектний розподільчий пристрій, встановлено два нові трансформатори, потужність яких збільшена у півтора рази – із 16 до 25 МВА (мегавольтампер).

Слід зазначити, що роботи з реконструкції підстанцій, які тривали понад 6 місяців, завершено у встановлені терміни.

Нагадаємо, у грудні минулого року компанія завершила будівництво та роботи з реконструкції електричних підстанцій, серед яких – підстанції «Московська», «Університетська», «Радіотехнічна», «ВУМ». Всі ці об’єкти мають стратегічне значення для забезпечення енергетичних потреб столиці.

 
Коментарі (0)