ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЖитомир «на всіх парах» готується до зими

Житомир «на всіх парах» готується до зими

Головуючий на засіданні штабу заступник міського голови Микола Боровець зазначив, що якісна підготовка господарства в міжопалювальний період, аналіз та усунення проблем, що виникали у минулий осінньо-зимовий період, забезпечить належний та вчасний початок

Як повідомили в Управлінні по зв’язках з громадськістю міської ради, 14 червня 2012 року відбулося засідання міського штабу з розгляду питань підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років. 

На засідання були запрошені керівники житлово-комунальних підприємств, старші по будинках. 

Головуючий на засіданні штабу заступник міського голови Микола Боровець зазначив, що якісна підготовка господарства в міжопалювальний період, аналіз та усунення проблем, що виникали у минулий осінньо-зимовий період, забезпечить належний та вчасний початок нового опалювального сезону

«Є чіткий графік заходів з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років по підприємствах. І від злагодженої роботи та взаємодопомоги житлово-комунальних підприємств, старших по будинках, теплового господарства сьогодні залежить якість надання послуг житомирянам взимку», - зазначив Микола Боровець.

Начальник управління житлового господарства міської ради Світлана Півоварова ознайомила присутніх із правилами підготовки міського господарства до зими. Зокрема, зауважила на тому, що паспорт та акт готовності житлових будинків – стандартний та обов’язковий для всіх будинків.

«Підготовка будинків до зими йде чітко за графіком. Так, у 17% будинків, що перебувають у комунальній власності міста, вже проведено поточні ремонти і вони готові прийняти теплоносій. Плановий ремонт елеваторних вузлів проведено у 103 будинках», - зазначила Світлана Півоварова.

Вона також поінформувала, що на разі проводиться плановий ремонт внутрішньобудинкових мереж та ремонт ліфтів.

На засіданні також заслухано питання забезпечення теплопостачання споживачів, які у минулому опалювальному сезоні обслуговувалися ПАТ «Україна» та плану заходів КП «Житомиртеплокомуненерго» на забезпечення споживачів міста централізованим гарячим водопостачанням.

 
Джерело - RuporZT

 
Коментарі (0)