ГоловнаНовини ЖКГТранспортЖитомир отримав оновлений шляхопровід

Житомир отримав оновлений шляхопровід

Житомирський міст одягнули у новий асфальт. Місцева влада звітує, на ремонт було витрачено майже півмільйона гривень.

Ремонт шляхопроводу у Житомирі по вул.. Малікова обійшовся місту майже у півмільйона гривень. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської міської ради. 

«На ремонт мосту по вул. Малікова витрачено 494 тис грн. За ці кошти встановлено 356 погонних метрів бортового каменю, облаштовано 2850 кв. м. асфальтобетонного покриття. Також встановлено два дорожні інформаційні знаки», – заступник начальника управління комунального господарства Віталій Шевчук.

Як зазначили у відомстві, окрім того, на мосту відновлено острівок безпеки розподільчої смуги. Виконавцем ремонтних робіт  стали Пр АТ «Житомирське ШБУ № 19.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на початку серпня цього року Служба автомобільних доріг у Житомирській області оголосила тендер на закупівлю послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загальнодержавного та місцевого значення, протяжністю 8 545,2 км. 
 
Так, послуги з експлуатаційного обслуговування 8,5 тис. км. автомобільних доріг у області обійдуться державі в 46 млн грн. 
 
Коментарі (0)