ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЖитомир поповнюють новими ліхтарями

Житомир поповнюють новими ліхтарями

Комунальники благо влаштовують Житомир – вони встановлюють нові лавки у міста та замінюють світильники. У міському бюджеті на дані роботи передбачено близько півмільйона гривень.

Комунальники Житомира замінюють світильники та встановлюють лавки на Старому Бульварі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі  міської ради.

Як повідомили у Житомирській міськраді, було заплановано встановлення 26 нових світильників і 18 лавочок від вул. Великої Бердичівської до вул. Пушкінської. На даний напрямок робіт передбачено використати кошти міського бюджету в сумі 580 тис. грн.

«Ми планували завершити роботи в кінці липня. Втім,через соціально-політичну ситуацію в країні терміни дещо змістилися. Проблема виникла з поставкою опор. Вони були замовлені в Донецьку і у зв’язку подіями, що там відбуваються, вивезти їх було проблематично. Втім, зараз все під контролем, робота на завершальному етапі», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», житомирський Аеропорт на порозі свого відродження. Вже до кінця року планується, що саме звідси можна буде здійснювати польоти всередині країни, а наступного року також і міжнародні рейси. Сам аеропорт свій зовнішній вигляд змінить вже за місяць-півтора.
 
Коментарі (0)