ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЖитомирян обійде підвищення тарифів на опалення

Житомирян обійде підвищення тарифів на опалення

У Житомирі не мають наміру підвищувати тарифи на послуги опалення для населення, хоча і до цього кроку підштовхує місцеве теплокомуненерго постійне зростання вартості електроенергії.

Не зважаючи на постійне зростання вартості електроенергії, КП «Житомиртеплокомуненерго» не буде підвищувати тарифи на послуги опалення для містян. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

«Доходи підприємства за І півріччя 2013 року забезпечено у рамках плану. Витрати також здійснюються відповідно до запланованих норм, крім електроенергії, яка постійно дорожчає. Не зважаючи на це, тарифи ми не змінюємо», – зазначив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

Окрім того, варто зазначити, у рік підприємство споживає електроенергії на 45 млн грн. За словами директора, у минулому році було зменшено споживання електроенергії на 12% у грошовому еквіваленті.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, обґрунтованість житлово-комунальних тарифів на постійному контролі уряду. Зокрема, заступник Міністра Григорій Семчук, запевняє, що при Мінрегіоні постійно діє спеціально створена робоча группа, яка займається цими питаннями.

 
Коментарі (0)