ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЖиттєзабезпечення Луганська під питанням

Життєзабезпечення Луганська під питанням

У РНБО заявили, що в Луганську частково відновлено газопостачання та водопостачання. Однак міська рада Луганська цю інформацію заперечує.

До Кам'янобродського та Жовтневого районів Луганська частково відновили газопостачання. Про це на брифінгу повідомив речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко.

При цьому пан Лисенко зауважив, що можливості ПрАТ «Луганськгаз» обмежені у зв'язку із пошкодженням під час обстрілів терористів складу зберігання ремонтного обладнання.

«Також відновлено роботу Вергунської насосної станції 2-го підйому, яка забезпечує питною водою східну частину м. Луганськ», - додав він.

Водночас у прес-службі Луганської міськради зазначають, що ситуація в місті не змінилася.

«Станом на 31 серпня обстановка в Луганську залишається без змін: у місті немає світла, води, відсутній зв’язок» - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні у Донецьку через знеструмлення Північного водопровідного вузла частково без води залишилися мешканці двох районів. Натомість комунальники звітують, що налагодили роботу Центрального водопровідного вузла та відновили електропостачання до ряду об'єктів.

 
Коментарі (0)