ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЖКГ Харківщини поглинає приватні інвестиції

ЖКГ Харківщини поглинає приватні інвестиції

У минулому році на Харківщині було реалізовано пілотний проект, в рамках якого одне з приватних підприємств побудувало в області дві сучасні котельні

За кошти приватного інвестора, в минулому році, в Харківському та Богодухівському районах області, були побудовані дві сучасні котельні. Лише, на роботи в Богодухівському районі було витрачено близько 2 млн грн.

«У нас була побудована котельня в селищі Караван, це Люботинська міська рада. Там була встановлена ​​повністю автоматична котельня на найсучасніших котлах, які мають ККД 92%. Таку ж котельню ми побудували в Богодухові», - повідомив директор департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації Роман Грива.

За словами директор департаменту, будівництво даних котелень повністю профінансовано з приватних інвестицій. Чиновник також зазначив, що в будинках, які опалюються новими котельнями тариф знизився на 20%. У цьому році обласна влада планує продовжити, роботу по залученню приватних інвестицій у сферу ЖКГ області. 

 
Коментарі (0)