ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЖКГ рахує досягнення року

ЖКГ рахує досягнення року

Комунальники підводять підсумки року. У 2013 було замінено сотні кілометрів тепломереж, а також реконструйовано сотні котелень.

Цьогоріч  було замінено близько 500 км тепломереж, реконструйовано 2,2  тис. км водопровідних та каналізаційних мереж  за для зниження втрат тепла і води. Окрім того, для скорочення споживання газу було  реконструйовано та замінено котлів на близько 3 тис. котелень.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. 

Також  у 2013 році переведені на альтернативні види палива понад 400 котелень. Завдяки модернізації та впровадження енергозберігаючих технологій було скорочено споживання природного газу на 8 %.
 
Окрім того, як зазначається, урядом був посилений процес контролю над отриманням паспортів та актів готовності об'єктів до опалювального сезону.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за словами профільного Міністра Геннадія Темника, опалювальний період загалом в країні проходить стало. Локальні пошкодження теплових мереж ліквідуються оперативно, протягом доби. На всіх підприємствах галузі в цілодобовому режимі працюють аварійні бригади. Вони у повному обсязі забезпечені матеріалами, необхідними для проведення ремонтно-відновлювальних робіт.
 
 
Коментарі (0)