ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗловмисники ледь не залишили частину Донецька без води

Зловмисники ледь не залишили частину Донецька без води

Мешканці трьох районів Донецька могли залишитися без води на невизначений термін, якби правоохоронці не встигли зупинити спробу викрадення водопровідної труби

Зловмисники розрили екскаватором траншею на ділянці стратегічного водоводу міста протяжністю в 150 метрів, на дні якої знаходилася залізна труба для подачі води.

Під час затримання злочинців на місці події знайшли екскаватор та іншу допоміжну техніку, за допомогою якої ділянка була розкрита і підготовлена до демонтажу труби.

«Якби зловмисники довели свої злочинні дії до кінця, то це могло обернутися серйозною проблемою для жителів Калінінського, Будьонівського та Пролетарського районів Донецька, без води могли залишитися більше 300 тисяч чоловік», - повідомив заступник прокурора Калінінського району міста Павло Лівочка.

Наразі одному зі зловмисників пред'явлено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України.

Матеріали для проведення досудового слідства направлено до правоохоронних органів. Згідно санкції статті, підозрюваному загрожує до трьох років позбавлення волі.

 
Коментарі (0)