ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Харківські подвір'я засяють за півмільйона гривень

Харківські подвір'я засяють за півмільйона гривень

500 тис. грн виділили з бюджету міста на освітлення в подвір'ях житлових будинків, де раніше воно було передбачене від ліхтарів на під'їздах.
500 тис. грн виділили з бюджету міста на освітлення в подвір'ях житлових будинків, де раніше воно було передбачене від ліхтарів на під'їздах.
 
Про це сьогодні, 29 березня, на засіданні постійної комісії з питань забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян Харківської міської ради повідомила заступник директора Департаменту комунального господарства Марина Борисенко, інформує прес-служба.
 
«До цього року проблемою залишалося освітлення тих дворів у Харкові, де воно було передбачене «від під'їзду». У 2011 році управління капітального будівництва щодо деяких об'єктів підготувало проекти, а у 2012 році нам виділили 500 тис. грн на облаштування зовнішнього освітлення в таких подвір'ях», - зазначила Марина Борисенко.
 
За інформацією заступника директора департаменту, у 2011 році на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення було виділено 20,6 млн грн. За рахунок цих коштів відремонтували ліхтарі та лінії освітлення на 123 об'єктах: у 23 школах і садках, чотирьох лікарнях і поліклініках, на 96 дорогах і переїздах. На кінець минулого року освітленість міста становила 84%.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)