ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Крим по-новому боротиметься зі сміттям

Крим по-новому боротиметься зі сміттям

Азіз Абдуллаєв поінформував південнокорейських партнерів про комплексний підхід керівництва Криму до збору і переробки сміття.

Крим планує отримати південнокорейське обладнання з переробки будівельних і промислових відходів. Відповідні домовленості досягнуто заступником Голови Ради міністрів Криму Азізом Абдуллаєвим з постачальниками під час офіційного візиту делегації Криму до Південної Кореї.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Ради Міністрів Криму.

За підсумками зустрічі підписано угоду, згідно з якою представники Південної Кореї зобов’язалися поставити обладнання на територію Криму протягом місяця, після оплати. 

Зокрема, обладнання планує закупити інвестиційна компанія, у планах якої будівництво сміттєпереробного заводу в Криму. Воно дозволить переробляти 200 тонн відходів на годину. Під час візиту кримська делегація також відвідала декілька міст, де ознайомилася з роботою місцевих сміттєпереробних заводів, а також обладнанням, яке використовують при утилізації ТПВ.

Азіз Абдуллаєв поінформував південнокорейських партнерів про комплексний підхід керівництва Криму до збору і переробки сміття. «Проблема збору сміття та утилізації в Криму є важливою й актуальною. У поточній схемі організації цих робіт в автономії зараз практично відсутні ланки сортування і переробки сміття, будівельного зокрема», – заявив заступник голови кримського уряду.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)