ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ Кіровоградцям обіцяють нові дороги до кінця року

Кіровоградцям обіцяють нові дороги до кінця року

У цьому році на це виділені значні кошти як з місцевої казни, так і з державного бюджету. Роботи тривають вже кілька місяців.

У цьому році на це виділені значні кошти як з місцевої казни, так і з державного бюджету. Роботи тривають вже кілька місяців. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Кіровоградської міськради. 

Так, з початку квітня поточний ремонт проведено на 7 тисячах квадратних метрів дорожнього покриття (вулиці Жовтневої Революції (транспортна розв'язка), Соціалістична, Московська, Короленка, Габдрахманова, Тобілевича, Гоголя, Євгена Маланюка, Костромській). Заплановано провести його за маршрутом 111-го автобуса: на Петровського та на вулицях Богдана Хмельницького і Казанській. До першого вересня дорожники повинні полагодити асфальтове покриття доріг вулиць Шкільної, Прирічної і Микитенко. Тепер йде ремонт тротуарів на вулиці Велика Перспективна. 

За кошти субвенції з державного бюджету дорожники ремонтують асфальтове покриття доріг на вулицях Шевченка та Арсенія Тарковського - від вулиці Шевченка до вулиці Пролетарської. А до кінця року за гроші з того ж фінансового джерела планується завершити капітальний ремонт дороги на вулиці Волкова, яка з'єднує Балашівку (вулиця Джерельна) і Новоолексіївку (Межовий бульвар). Варто згадати, що її відрізок в Новоолексіїці прокладали п'ять років. І ось нарешті кіровоградці мають нову зручну транспортну магістраль, яка з'єднає досить віддалені мікрорайони.

По відновленню зовнішнього освітлення, як повідомила начальник відділу будівництва та благоустрою головного управління ЖКГ міської ради Юлія Яндович, окрім коштів з міського бюджету, на фінансування будуть використані кошти субвенції з державного бюджету (3,3 млн грн). В даний час вже проведена тендерна процедура і укладено договір на відновлення мереж зовнішнього освітлення з комунальним підприємством «Міськсвітло». Зараз його фахівці працюють на вулиці Квітковій. До першого жовтня заплановано використати всі засоби наданої субвенції та відновити освітлення на 32-х вулицях і 15-ти прибудинкових територіях. Серед них, зокрема, вулиці Андріївська, Енергетиків, Родимцева, прибудинкові території на вулицях Попова, Бєляєва, Маршала Конєва, Жовтневої Революції та інших. Це - близько 35-ти кілометрів ліній зовнішнього освітлення і тисячі п'ятьдесят світлоточок.

 
Коментарі (0)