ГоловнаНовини ЖКГПолітика МВФ планує розробити план економреформ для України

МВФ планує розробити план економреформ для України

МВФ попросив свою місію в Києві допомогти Уряду у розробках програм економічних реформ. У фонді впевнені, що нововведення посприяють росту економіки України.
Міжнародний валютний фонд попросив свою місію, що наразі перебуває у Києві, розпочати переговори з владою в Україні. Спільно з нею в  МВФ планують розробити плани економічних реформ. Про це йдеться в заяві директора-розпорядника МВФ Крістін Лагард, поширеній у четвер 13 березня.
 
«Місія МВФ з встановлення фактів, яка працює в Києві з 4 березня, домоглася значного прогресу в оцінці ситуації. Після неофіційного брифінгу Виконавчої ради МВФ, Управління попросило команду залишитися в Києві і почати процес переговорів», - сказано в заяві.
«Команда буде працювати з українською владою для того, щоб розробити програму економічних реформ, які приведуть до економічного управління та стійкого зростання, в той час, як вразливі верстви населення будуть захищені, і це може бути підтримано МВФ згідно з його політикою» - йдеться в повідомленні. Крім того, наголошується, що місія МВФ планує завершити свою роботу в Києві до 21 березня.
 

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Уряд України піде на найжорсткіші реформи для того, щоб виконати умови Міжнародного валютного фонду. Зокрема, Кабінет Міністрів піде на підвищення тарифів на газ для населення, жорсткі реформи, які стосуються соціального сектору.  

 
Коментарі (0)