ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ На Сумщині субсидію отримало майже 70 тисяч родин

На Сумщині субсидію отримало майже 70 тисяч родин

Протягом минулого опалювального сезону на Сумщині було призначено субсидію 76,8 тисяч сімей на суму майже 92 мільйони гривень.
У квітні поточного року субсидію на житлово-комунальні послуги у Сумській області отримують 70 тисяч родин. Про це повідомила начальник відділу соціальних виплат та субсидій головного управління праці та соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації Людмила Мусіяка у ході засідання обласного координаційного штабу з питань організації роботи щодо посилення соціального захисту населення під час оптимізації цін і тарифів на природний газ, інформує прес-служба міськради.
 
«Відповідно до законодавчих змін сім'ї, до складу яких входять діти, або інваліди І та ІІ груп, дохід яких на одну людину не досягає прожиткового мінімуму, з 1 січня поточного року сплачують за житлово-комунальні послуги 10% середньомісячного сукупного доходу. Раніше для отримання субсидії, дохід таких сімей не повинен був перевищувати 50% прожиткового мінімуму на людину», – повідомила Людмила Мусіяка.
 
Перерахунок розміру субсидій 7 тисячам родин зроблено автоматично.
 
Протягом минулого опалювального сезону на Сумщині було призначено субсидію 76,8 тисяч сімей на суму майже 92 мільйони гривень.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)