ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події У Львові комунальний конфлікт переріс у війну

У Львові комунальний конфлікт переріс у війну

Місцеве ОСББ нарахувало господарю приміщення 20 тисяч гривень за комунальні послуги. Натомість власник офісу певен, що борг йому нарахували незаконно, бо за його ж словами, ОСББ майже рік працювало без затверджених тарифів.

Суперечка між власником офісу на вулиці Головацького, 23 та керівництвом спілки багатоповерхових будинків розгорілася два роки тому. 

Усе почалося з боргу. Місцеве ОСББ нарахувало господарю приміщення 20 тисяч гривень за комунальні послуги. Натомість власник офісу певен, що борг йому нарахували незаконно, бо за його ж словами, ОСББ майже рік працювало без затверджених тарифів. 

«Уся ця сума складається з надуманих цифр, куди входять оплата за ліфт, оплата за окремий вхід туди, оплата за різні послуги ЖКГ, які взагалі не надаються мені. Мало того, що послуги штучно вигадані і послуги ще крім того всього не узаконені», - розповів власник приміщення Роман Шемчак.

Натомість керівництво ОСББ звинувачує власника офісного приміщення та орендаря у незаконному переплануванні приміщення.

«При моїх запитаннях до пана Шемчака, чи в нього є погодження і дозвільна документація на перепланування приміщення, він мені ніяких документів надати не зміг, крім якихось вирізок з газети», - розповідає Ярослав Галицький, голова об’єднання ОСББ.

Останні конфлікти чоловіки вирішували зі зброєю в руках. 

Джерело - ЗІК

 
Коментарі (0)