ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГАМКУ бере курс на ринки ритуальних послуг та утилізації ТПВ

АМКУ бере курс на ринки ритуальних послуг та утилізації ТПВ

Антимонопольний комітет назвав пріоритетними для вивчення у 2013 році ринки реалізації лікарських засобів, надання ритуальних послуг, збору, вивезення, переробки і поховання побутових відходів.

Органи Антимонопольного комітету зосередять увагу під час виконання своїх повноважень із захисту і розвитку конкуренції на соціально важливих ринках... Йдеться, зокрема, про дослідження ринків реалізації лікарських засобів; підключення об'єктів містобудування до інженерних мереж електро-, газо-, тепло-, водопостачання і водовідведення; збір, вивезення, переробку і поховання побутових відходів; супутні послуги при наданні адміністративних послуг; ритуальних послуг, - повідомляє Укрінформ.

Крім того, в 2013 році АМКУ має намір здійснювати постійний моніторинг послуг з надання в оренду земель сільськогосподарського призначення.

«Перед органами Антимонопольного комітету поставлено завдання вивчити ситуацію про стан конкуренції на зазначених ринках і надати відповідні пропозиції керівництву держави. Ми ставимо за мету підвищення відкритості ринку, зняття невиправданих бар'єрів для ведення бізнесу. Комітет виступає за рівні та вільні можливості на ринках для усіх їх учасників», - заявив голова АМКУ Василь Цушко.

 
Коментарі (0)