ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоАндріївський узвіз «поза зоною досяжності»

Андріївський узвіз «поза зоною досяжності»

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у місті Києві відмовилась вводити в експлуатацію Андріївський узвіз.

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у місті Києві відмовилась вводити в експлуатацію Андріївський узвіз. 

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі ДАБК.
 
«Основні претензії інспекції полягають у площині якості проведених робіт, а саме - відсутності у конструкції вимощення вертикальної та горизонтальної гідроізоляції стін існуючих будівель та двох шарів глиняного замку; немає основи для укладання булиги з армованого бетону та ін. Крім того, під час перевірки зафіксовано виконання будівельних робіт фасадів будинків на 80%, мощення - 75%, тротуарів - 90%, мереж - 70%. Не вирішено питання безперешкодного доступу маломобільних груп населення та влаштування цоколів на будинках у зв'язку із пониженням тротуарів на 1 метр», - йдеться у повідомленні.
 
Генеральному підряднику будівництва направлено приписи з вимогами усунути виявлені недоліки та накладено штрафні санкції у розмірі 49 тис. грн.
 
Нагадаємо, ДАБК також заборонив вводити в експлуатацію розв'язку на мосту Патона, яка, проте, продовжує функціонувати.
 
Андріївський узвіз відкрився після реконструкції 3 червня. За заявою КМДА, в ході реконструкції, крім іншого, зміцнили фундаменти будинків, реконструювали бруківку і створили каналізацію стічних вод.
 
 
Коментарі (0)