ГоловнаКоментаріБлагоустрійАнтимайдан заплатить за засмічене місто

Антимайдан заплатить за засмічене місто

Столичні мітинги не обійдуться активістам безкоштовно. Міська влада вимагатиме компенсації за зіпсоване майно вулиць і будівель.

Київська міська адміністрація виставить рахунок організаторам мітингу на підтримку курсу президента за збитки, які завдали активісти у Маріїнському парку в Києві. Про це сказав в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко, пишуть «Вести».

«Ми дали доручення «Київзеленбуду» та департаменту ЖКГ. Зараз ми повинні підрахувати всі ті витрати, які ми повинні понести для наведення там порядку. Скільки все коштує, я не знаю», - сказав пан Голубченко.
 
За його словами, столична влада готова відновити парк і виставити рахунок, якщо самі активісти цього не зроблять.
 
«Ми спочатку їх попросимо навести порядок, а потім ту частину, яку вони не виконують, ми зробимо самі, але вони заплатять», - зазначив чиновник.
 
Крім того, збитки, завдані мітингувальниками у київській мерії, Голубченко оцінив у 3 млрд грн. Нагадаємо, у київській мерії пропало майно на суму 500 тисяч гривень. Будівлю київської мерії мітингувальники з 1 грудня використовують як революційний штаб. 
 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, останні учасники Антимайдану покинули місце свого зібрання - залишилися лише гори сміття. Керівники запевняють, що зберуть активістів для приведення території в належний стан. Однак, поки око зупиняють кинуті намети, прапори, безладно розташовані лавки, ін.
 
Коментарі (0)