ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійАзаров: гуртом і сніг легше розгрібати

Азаров: гуртом і сніг легше розгрібати

Прем'єр-міністр Микола Азаров закликає громадян та комунальні служби спільно долати наслідки негоди.

Глава Уряду підкреслив, що не хоче якось виправдовувати роботу комунальних служб ні в Києві, ні в інших регіонах: до їхньої роботи завжди багато нарікань, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Кабміну.

При цьому Микола Азаров назвав роботу двірника важкою і напруженою. Він згадав, як у студентські часи йому довелося підробляти двірником.

«Мені самому в моєму житті, в молодості, коли я був студентом, довелося один час підробляти двірником, і я знаю, наскільки це важка праця. Ми оформилися на початку осені, і роботи начебто було не так багато, потім почався листопад, роботи значно додалося. А коли пішов сніг, а для зими це справа звичайна, то я зрозумів, що доведеться вибирати між навчанням і роботою, суміщати не вийде. І тому мені довелося піти з цієї роботи і зосередитися на навчанні. Тому я дуже добре знаю цю важку роботу, і якщо людина ставиться до неї відповідально, то ніколи у мене до цього фахівця не буде якогось упередженого ставлення. Швидше, співчуття і бажання допомогти», - повідомив Микола Азаров.

При цьому Глава Уряду підкреслив, що коли за добу випадає місячна норма опадів, то впоратися з такою кількістю снігу можна тільки разом: на основних магістралях з допомогою снігоприбиральної техніки, а біля під'їздів будинків ЖЕКи і мешканці могли б спільно розчистити сніг і домовитися прибрати запарковані машини, що заважають розчищенню. І створити умови для роботи добровільних помічників.

«Якщо сніг вчасно не прибрати, то дійсно двори будуть непроїзними. Я навмисно так детально на цьому зупинився, щоб наші люди замислилися над цим питанням. А якщо дозволяє здоров'я і час, то й відгукнулися на моє звернення», - сказав Микола Азаров.

 
Коментарі (0)