ГоловнаНовини ЖКГПолітикаБальчун подав у відставку

Бальчун подав у відставку

Конкурс на посаду керівника Укрзалізниці вже відкритий. Керівник Укрзалізниці Войцех Балчун подав у відставку «з особистих причин».

Керівник Укрзалізниці Войцех Балчун подав у відставку «з особистих причин».

Про це написав у Твіттері прем'єр Володимир Гройсман, передає Укрінформ.

Причиною такого рішення стали особисті обставини.

«Хочу висловити вдячність за проведену роботу Войцеху Бальчуну, який через особисті обставини змушений залишити посаду керівника», - написав Володимир Гройсман у своєму Твіттері.

Зокрема, за словами прем'єр-міністра конкурс на посаду керівника Укрзалізниці вже відкритий.

«Щойно @mineconomdev України отримало доручення невідкладно запустити процедуру публічного конкурсу на нового керівника Укрзалізниці», - додав Глава Уряду.

Як відомо, 18 січня Кабінет міністрів на позачерговому засіданні затвердив новий статут Укрзалізниці, згідно з яким Міністерство інфраструктури втратило право бути органом управління компанії.

Як повідомлялося, міністр інфраструктури Омелян виступає проти продовження контракту з головою правління ПАТ «Українська залізниця» Балчуном. Нинішній контракт з Балчуном закінчився 5 червня 2017 року.

8 червня Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабмін прийме рішення, чи продовжувати контракт з Балчуном, після його звіту на засіданні уряду.

21 червня «Укрзалізниця» повідомила, що контракт з Балчун формально продовжено до 9 червня 2019 року. 

 

 
Коментарі (0)