ГоловнаНовини ЖКГПолітикаБюджетний комітет пропонує прийняти за основу проект бюджету-2018

Бюджетний комітет пропонує прийняти за основу проект бюджету-2018

Бюджетний комітет Верховної Ради пропонує прийняти за основу проект бюджету на 2018 рік з умовою його збільшення більш ніж на 2 млрд грн.
Бюджетний комітет Верховної Ради пропонує прийняти за основу проект бюджету на 2018 рік з умовою його збільшення більш ніж на 2 млрд грн. Проект постанови оприлюднено на парламентському сайті.
 
Згідно з текстом документа, Кабміну пропонується при підготовці законопроекту про державний бюджет до другого читання (№ 7000) збільшити витрати за цілою низкою бюджетних програм.
 
Парламент має намір додатково виділити 340 млн грн на бюджетну програму з фінансування вищих навчальних закладів третього і четвертого рівня акредитації, 162,655 млн грн на програму по створенню національних фільмів та підтримку Національного центру Олександра Довженка, 80 млн грн на фінансування медустанов. Також пропонується передбачити додатково 59,99 млн грн на обслуговування і забезпечення діяльності Верховної Ради.
 

У документі також сказано, що депутати пропонують уряду підвищити прожитковий мінімум і мінімальну зарплату, виходячи з можливостей і прогнозованого економічного зростання. 

 
Коментарі (0)