ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБудівництво Керченського мосту перекладають на плечі студентів

Будівництво Керченського мосту перекладають на плечі студентів

У «Росавтодорі» планують використати російських студентів у роботах з будівництва мосту через Керченську протоку. На думку керівника компанії, це допоможе молоді у майбутньому професійному зростанні.

Федеральна дорожня агенція «Росавтодор» планує залучити російських студентів до робіт з будівництва транспортного переходу через Керченську протоку. Про це повідомляє «Крим.реалії».

Таким чином, в «Росавтодор» планують продовжити традицію залучення студентських будівельних загонів до великих інфраструктурних проектів: останній з них - олімпійське будівництво.

«Поки незрозуміло, скільки необхідно буде залучити студентів і чи буде це оплачувана робота або, можливо, ми організуємо просто як студентську практику», - сказав керівник агенції Роман Старовойт.

За його словами, «навряд чи студентів допускатимуть до висококваліфікованої роботі, швидше за все, вони будуть задіяні в монтажних та інженерних роботах, все залежатиме від віку та курсу студентів». «Когось можна буде залучити до більш серйозної роботи, а зовсім юні студенти зможуть допомогти нам некваліфікованою роботою на будівництві», - зазначив пан Старовойт.

Він вважає, що «в будь-якому випадку участь в такому проекті допоможе професійному майбутньому студентів і прикрасить їх портфоліо».

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Криму замість мосту через Керченську протоку може бути прокладений тунель. Таку думку висловив представник Криму при президенті РФ Георгій Мурадов.

Нагадаємо, міст через Керченську протоку довжиною близько 19 км повинні були будувати в 2018-2020 р.р. Передбачалося, що він включить в себе чотирисмуговий автомобільний перехід і дві залізничні колії. Вартість проекту - 228 млрд руб.

 
Коментарі (0)