ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДиректора «Луцькводоканал» підозрюють у розтраті 1,7 млн грн бюджетних коштів

Директора «Луцькводоканал» підозрюють у розтраті 1,7 млн грн бюджетних коштів

За фактом службового підроблення та розтрати чужого майна порушене кримінальне провадження за статтею 191 ККУ, інформує прокуратура Волинської області.
 
 
У розтраті 1,7 мільйона гривень бюджетних коштів правоохоронці запідозрили директора КП “Луцькводоканал”. За фактом службового підроблення та розтрати чужого майна порушене кримінальне провадження за статтею 191 ККУ, інформує прокуратура Волинської області.
 
У впрокуратурі Волинської області додають, що слідчі встановили, що в 2014 році керівник комунального підприємства уклав фіктивні договори через які розтратив бюджетні гроші. Директорові вже оголошено підозру.
 

Нагадаємо, що на цьому тижні в Києві Генеральна прокуратура та Служба безпеки України проводили слідчі дії у комунальній корпорації «Київавтодор». 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
25 Березня 2017 p. 22:39
Від п"ятиповерхівок виходять на вулицю 2-3 загальнодоступні точки розбору холодної води. Влітку вода з них ллється майже безперервно: кожен бажаючий може відкрити кран, під"єднати шланг і полити тротуари та газони. Самі двірники багато холодної води виливають для поливу дерев , кущів, газонів та тротуарів. -----------------------------------------------------------------------------------------------------А потім за цю вилиту на вулицю воду платять споживачі, квартири яких не обладнані лічильниками води. ------------------------------------------------------------------------------------------------У Києві таких пятиповерхівок безліч, і у кожній є квартитри, у яких ще мешканці не встановили собі за свій рахунок лічильники води. І плата за холодну воду їм нараховується не по нормативам, а по так званому "фактичному" споживанню, яке у декілька разів більше нормативного. Тобто, такі квартири оплачують усі поливання дерев та миття тротуарів через вуличні крани, що виходять з будинку.
Коля Пухов
25 Березня 2017 p. 23:08
Отак "Київводоканал" грабує киян.