ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДніпропетровщина оснащується прибиральною технікою

Дніпропетровщина оснащується прибиральною технікою

Для прибирання населених пунктів на Дніпропетровщині закуплено більше сотні одиниць сучасної техніки. Зокрема, регіон готує техніку для обслуговування у зимовий період.

Для прибирання населених пунктів на Дніпропетровщині закуплено 110 одиниць сучасної багатофункціональної техніки та навісного обладнання. Наразі 64 одиниці техніки та 15 одиниць навісного обладнання передано містам Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ та Павлоград. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

За словами заступника голови облдержадміністрації Олексія Буріка, техніка закуплена за кошти обласного бюджету.

Зокрема, для обслуговування дорожної інфраструктури у зимовий період в області підготовлені 73 автогрейдери, 179 розкидачів піску, 124 навантажувача, 254 одиниці іншої спеціалізованої техніки, 86 тис тон посипочного матеріалу, та 12 тис. одиниць зимового шанцевого інструменту. Крім того, з організаціями підписані  договори  на залучення понад 800 одиниць додаткової техніки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, для роботи взимку підготовлено 6,5 тис. одиниць снігоприбиральної техніки. Це складає 100% від запланованого.

Так, за словами профільного Міністра Геннадія Темника, наявна техніка, що знаходиться в автопарках комунальних служб, хоча і застаріла,  але відремонтована та у разі виникнення надзвичайних ситуацій, готова вийти на дороги.

 
Коментарі (0)