ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВДніпропетровськ потерпає від сміттєвих завалів

Дніпропетровськ потерпає від сміттєвих завалів

У Дніпропетровську компанія, яка займається вивезенням сміття відмовляється виконувати свої обов'язки, стверджуючи, що споживачі послуги мають заборгованість. Тим часом, місцеві жителі заперечують борги і продовжують потопати в смітті на вулицях міста.

У Дніпропетровську мешканці будинків ніяк не можуть знайти управу на компанію, відповідальну за вивезення сміття. Компанія перестала виконувати свої обов'язки через що вулиці перетворюються на звалища. Про це пише портал 056.ua.

Як пише видання, у дворі будинків 104 і 106 на Донецькому шосе раніше з'явилися проблеми з зливової каналізацією, яку, як повідомляють місцеві жителі, міські служби не особливо поспішали ремонтувати. Внаслідок чого, утворилися труднощі з вивезенням сміття, так як фахівці компанії, яка займається вивезенням сміття в даному районі, не змогли підібратися до баків. Однак, вода спала, до баків хід відкритий, але сміттярі як і раніше не вивозять звідти сміття.

За словами місцевих жителів, у компанії посилаються на заборгованість будинку за послуги. Мешканці обурені, оскільки стверджують, що платять за вивезення сміття.

«У нас майже всі квартири платять і не мають заборгованостей. Чому ми повинні страждати? Цей безлад триває вже більше півмісяця. Ми і писали скарги не тільки в компанію по висновку сміття, але і міському голові Івану Куліченку. На наші листи відреагували, поставивши біля сусіднього будинку два зайвих бака. І з цього ж будинку сміття хоч вивезли, а там ходити було страшно», - розповідає одна з місцевих мешканок.

Як пише видання, сміття на вулицях повно не тільки біля житлового будинку, але й біля дитячого садка. Місцевість там більше нагадує смітник, ніж звичайну дорогу в садок. При цьому, компанія з вивозу сміття ухиляється від прямих обов'язків з невідомих причин.

Нагадаємо, у 503 населених пунктах України впроваджується роздільне збирання побутових відходів - майже втричі більше населених пунктів охоплені таким збором, ніж у минулому році.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, стихійні сміттєзвалища стрімко забруднюють територію України. При цьому особливо гостро «сміттєва проблема» відчувається на Львівщині, де про екологічну небезпеку вже заявляють чиновники Львівської облдержадміністрації.

 
Коментарі (0)