ГоловнаНовини ЖКГПодіїДо Нацкомпослуг прийшли кадрові зміни

До Нацкомпослуг прийшли кадрові зміни

Очільника Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, відправили на пенсію. Уряд оприлюднив відповідне розпорядження.

Кабінет Міністрів звільнив Валерія Саратова з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.  Про це йдеться у розпорядженні уряду №308-р.

«Звільнити Саратова Валерія Володимировича з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, згідно з його заявою про вихід на пенсію», - йдеться в документі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ще у середині березня Валерій Саратов прокоментував свое бажання піти з посади Голови Нацкомпослуг.

«Я написав заяву на звільнення, тому що у мене не було іншого вибору. Або залишатися в Києві, або бути разом з міськрадою Севастополя...» - заявив посадовець.

Зауважимо, до керівництва Нацкомпослуг Валерій Саратов тричі обирався депутатом міськради Севастополя, з 15 квітня 2006 року був її головою. 6 квітня 2010 року указом президента Віктора Януковича призначений головою Севастопольської міської державної адміністрації. Очільником регулятора став з 2011 року.

 
Коментарі (0)