ГоловнаНовини ЖКГПодіїНацкомпослуг «втратив голову»

Нацкомпослуг «втратив голову»

У середині квітня Нацкомпослуг можуть призначити нового главу. У комісії заявляють, що нинішній керівник регулятора написав заяву про звільнення.

До Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, наближаються кадрові зміни. Про це «Україні Комунальній» повідомило джерело з  регулятора, яке побажало залишитися не названим.

За його словами, голова Нацкомпослуг Валерій Саратов, який очолює регулятор з 2011 року, написав заяву на звільнення за власним бажанням, і вже опісля 14 квітня Нацкомпослуг може отримати нового керівника.

Цю інформацію підтверджує і сам пан Саратов.  Ще у середині березня посадовець прокоментував свое бажання піти з посади голови комісії севастопольському виданню «Forpost».

«Я написав заяву на звільнення, тому що у мене не було іншого вибору. Або залишатися в Києві, або бути разом з міськрадою Севастополя... Я пішов з посади. Все дуже просто в цей момент» - пояснив Валерій Саратов.

Зауважимо, до керівництва Нацкомпослуг Валерій Саратов тричі обирався депутатом міськради Севастополя, з 15 квітня 2006 року був її головою. 6 квітня 2010 року указом президента Віктора Януковича призначений головою Севастопольської міської державної адміністрації.

Наразі виконувачем обов’язків голови Державної комісії, котра здійснює регулювання у сфері комунальних послуг, є Юрій Хіврич.

 
Коментарі (0)