ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДонецьк потьмянів на тлі нового аеропорту

Донецьк потьмянів на тлі нового аеропорту

В.Янукович звернув увагу донецького міського голови О.Лук'янченка на необхідність найближчими днями забезпечити впорядкування території, прилеглої до Міжнародного аеропорту «Донецьк»

Президент України Віктор Янукович звернув увагу донецького міського голови Олександра Лук'янченка на необхідність найближчими днями забезпечити впорядкування території, прилеглої до Міжнародного аеропорту «Донецьк» імені Сергія Прокоф’єва. Відповідне доручення Глава держави дав під час наради з діловими колами та керівництвом Донецької області.

«Треба буде зараз якомога швидше зробити такий проект – це обличчя міста. Поруч із таким терміналом (новий термінал аеропорту було сьогодні відкрито в Донецьку) вся інфраструктура має бути відповідною», - сказав Віктор Янукович.

Нагадаємо, урочисте відкриття нового терміналу міжнародного аеропорту «Донецьк» відбулося 14 травня. Будівництво нового терміналу Міжнародного аеропорту «Донецьк» розпочалося у 2009 році. Згідно з Державною цільовою програмою підготовки і проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 на розвиток та реконструкцію аеропорту було виділено понад 6 млрд грн. Фінансування робіт здійснювалося як державним коштом, так і за рахунок інвестицій.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)