ГоловнаНовини ЖКГТранспортДонецька залізниця готується до літнього «штурму»

Донецька залізниця готується до літнього «штурму»

Пасажирська та інші причетні служби Донецької залізниці виконали всі завдання до підготовки літніх перевезень з ремонту та обладнання рухомого складу

Згідно з новим графіком у літній період щодоби буде курсувати в середньому 17 поїздів формування Донецької залізниці, у тому числі 4 додаткових поїзди у кримському сполученні, інформує прес-служба «Укрзалізниці».

Як зазначається у повідомленні, з метою забезпечення літніх перевезень для укомплектування повних схем пасажирських поїздів Донецька залізниця планує задіяти 607 вагонів, з них 226 обладнано системами кондиціонування повітря.

У період літніх пасажирських перевезень під час введення додаткових поїздів і вагонів для укомплектування поїзних бригад Донецька залізниця планує додатково прийняти на роботу 154 провідників - студентів профільних вузів.

Пасажирська та інші причетні служби Донецької залізниці виконали всі завдання до підготовки літніх перевезень з ремонту та обладнання рухомого складу. Усі пасажирські вагони укомплектовані переносними та стаціонарними радіостанціями, медичними аптечками, м’яким знімним інвентарем (матрацами, ковдрами, матрацними чохлами тощо). До літніх перевезень заплановано придбати 57 тисяч комплектів постільної білизни.

Сьогодні залізничники продовжують поліпшувати технічний стан вокзалів, станцій, зупинних пунктів. На найбільших вокзалах Донецької залізниці (Донецьк, Луганськ, Ясинувата, Дебальцеве, Волноваха, Іловайськ, Красноармійськ) відкриються 16 додаткових кас для оформлення проїзних документів у дальньому та приміському сполученні. Всього буде працювати 276 кас. У цьому році повністю автоматизована система продажу проїзних документів.

Аналіз попиту на найбільш популярні напрями триває. За необхідності призначатимуться також додаткові поїзди, наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, 27 травня поточного року в Україні вводиться в дію новий графік руху пасажирських поїздів на 2012/2013 роки.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)