ГоловнаНовини ЖКГПолітикаГоловою Мінрегіону Криму став чужак

Головою Мінрегіону Криму став чужак

Серед кримської політичної еліти не знайшлося кандидатури, яка могла б очолити пост голови Мінрегіону Криму. Новим очільником відомства призначено Віталія Кіжаєва. Відповідне рішення прийнято на сесії Верховної Ради Автономної Республіки Крим

За призначення Віталія Кіжаєва і відставку Сергія Брайка проголосували 64 депутати з 83 брали участь у голосуванні. Про це «Україні Комунальній» повідомили в Головному управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Слід зазначити, що новопризначений Міністр регіонального розвитку буівництва та ЖКГ автономії ні дня не пропрацював у Криму. Віталій Кіжаєв з серпня 2005 року по червень нинішнього року обіймав посаду першого віце-мера Макіївки, курируючи на цій посаді сферу житлово-комунального господарства. На цю посаду він перейшов з Донецької облдержадміністрації, де з листопада 2003 по серпень 2005 року очолював управління ЖКГ.

Сергій Брайко, який раніше обіймав посаду Міністра регіонального розвитку будівництва та ЖКГ Криму, звільнений з посади у зв'язку з обранням його народним депутатом України.

 
Коментарі (0)