ГоловнаНовини ЖКГПолітикаГройсман плекає надію, що наступний рік стане початком повноцінного економічного зростання

Гройсман плекає надію, що наступний рік стане початком повноцінного економічного зростання

За словами Гройсмана, у Держбюджет 2017 року уряд закладає як стимули, які мають забезпечити економічний розвиток країни, так і збільшення видатків на освіту, охорону здоров’я, культуру.
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зазначає, що 2017 рік має стати початком повноцінного економічного зростання, це він написав вчора на своїй сторінці у Facebook.
 
«Наближається момент, коли Верховна Рада має прийняти рішення щодо Державного Бюджету-2017. Уряд визначив пріоритети на наступний рік. Україна починає виходити з кризи і 2017 рік має стати початком повноцінного економічного зростання. Ефектом цього зростання має стати реальне підвищення рівня життя наших громадян», — написав Володимир Гройсман.
 
За його словами, у Держбюджет 2017 року уряд закладає як стимули, які мають забезпечити економічний розвиток країни, так і збільшення видатків на освіту, охорону здоров’я, культуру.

«Це чесний і реалістичний бюджет і я сподіваюсь на відповідальне голосування у Верховній Раді», — зазначив Прем’єр. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов1
28 Листопада 2016 p. 19:12
"Гройсман плекає надію, що наступний рік стане початком повноцінного економічного зростання"...для Гройсмана та його оточення. Думаю, надія має підстави.