ГоловнаНовини ЖКГПолітикаГ.Зубко:«Торгівлі з окупованими територіями не відбувається»

Г.Зубко:«Торгівлі з окупованими територіями не відбувається»

Торгівлі з окупованими територіями не відбувається, це переміщення товарів від українських підприємств, які зареєстровані на території України.
Торгівлі з окупованими територіями не відбувається, це переміщення товарів від українських підприємств, які зареєстровані на території України, про це в ефірі "5 каналу" заявив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

"Я б хотів ще раз з'ясувати, що таке отримання товарів та оплата цих товарів. Це не торгівля – це переміщення товарів від українських підприємств, які зареєстровані на території України і які постачають продукцію на територію України. Ми з 2014 року боремося за ті українські підприємства, які зареєстровані на території України, які сплачують податки і зарплату своїм робітникам. Вже декілька разів російська сторона ставила умову про те, щоб застосувати силу і перереєструвати і не дати можливості цим українським підприємствам функціонувати на тій території. Ми втримали цю ситуацію тому що нам було дуже важливо підтримувати українських громадян, які вірять в те, що вони будуть повернуті в Україну", - зазначив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко. 

 
Коментарі (0)