ГоловнаНовини ЖКГСпецпроектиХарків підготувався до опалювального сезону за 80 млн грн

Харків підготувався до опалювального сезону за 80 млн грн

Харківська влада на підготовку будинків до опалювального сезону використала 83 млн грн

Як повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков, до опалювального періоду в Харкові комплексно підготовлені 8978 житлових будинків (99,98%), з них 7940 будинків комунальної власності (99,97%), 702 будинки відомчого житлового фонду (100%), 336 будинків ЖБК, ЖК, ОСББ (100%).

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Роман Нехорошков, також зазначив, що через аварійні ситуації два житлових будинки комунальної форми власності не підготовлені до зими. Жителів цих будинків відселено, ремонт триває.

Директор департаменту також повідомив, що підготовку до зими проводили за рахунок бюджету міста та квартплати. Зараз на підготовку до зими житлових будинків витрачено 83 млн грн, що становить 113% від запланованого рівня, в тому числі в будинках комунальної форми власності - 78,1 млн грн (40,6 млн грн - кошти квартирної плати; 37,5 млн грн - кошти бюджету міста), в будинках ЖБК, ЖК, ОСББ - 4,9 млн грн (кошти бюджету міста).

«Є деякі проблеми з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем ряду будинків відомчого підпорядкування, наприклад Міноборони, Харківського лікеро-горілчаного заводу, підприємства «Втормет». Але ми стежимо за ситуацією, думаю, по цим будинкам і гуртожиткам питань не буде», - підсумував Роман Нехорошков. 

 
Коментарі (0)