ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХарків’янам перерахують норми споживання води

Харків’янам перерахують норми споживання води

Мешканцям харківських будинків проведуть перерахунок норм споживання холодної та гарячої води. У міськраді пояснюють, що мешканці міста скаржаться на зависокі норми.

У Харкові сьогодні почали знімати показання з лічильників гарячої та холодної води для перерахунку норм споживання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Загалом для перерахунку було обрано 108 будинків, де попередньо було проведено ремонт систем холодного та гарячого водопостачання. А також встановлено прилади обліку.

«Люди неодноразово говорили про те, що норма завищена, тому ми повинні розібратися в цьому і дати об'єктивний аналіз», - зазначили в міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, для низки підприємств водоканалізаційного господарства Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг має намір переглянути тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

 
Коментарі (0)