ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЕкс-міністр Мінрегіону не увійшов до складу профільного комітету

Екс-міністр Мінрегіону не увійшов до складу профільного комітету

«Україні Комунальній» стало відомо, що до складу нового профільного комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики увійшло 17 народних депутатів.

Від Партії Регіонів до складу комітету увійшло 8 народних депутатів, один з яких, Продивус Володимир, є головою наглядової ради ВАТ «Мостобуд». Від Партії «Комуністів України» - 3 народних депутати, з яких, як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кілінкарова Спиридона, було обрано головою комітету. Від ВО «Батьківщина» також - 3, від Партії «Удар» - 2, та від ВО «Свобода» - 1.

Варто зазначити, що відповідаючи на питання журналіста «України Комунальної» під час привітання нового очільника Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Темника, екс-міністр Анатолій Близнюк, який пройшов у Верховну Раду за списками Партії Регіонів, зазначав, що бачить себе у профільному комітеті, проте увійшов до складу іншого комітету - з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

 
Коментарі (0)