ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЕнергетики схвалили концепцію міського енергетичного плану

Енергетики схвалили концепцію міського енергетичного плану

Вільям Такер ознайомив членів Дорадчого комітету з метою та результатами впровадження проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» в інших містах України.

Дорадчий комітет з питань сталого енергетичного розвитку Києва схвалив програму, яку під час засідання презентували керівництво Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження спільно з розробниками проекту Концепції Міського енергетичного плану ТОВ «Енергосервісна компанія «Екологічні системи».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Директор проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» міжнародної технічної допомоги «International Resources Group» Вільям Такер ознайомив членів Дорадчого комітету з метою та результатами впровадження проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» в інших містах України. Також він підкреслив спрямованість проекту на реалізацію заходів з енергозбереження саме у Києві.

До обговорення залучилися голова постійної комісії житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Юрій Бондар, директор Інституту технічної теплофізики НАН України Анатолій Долинський, директор з розвитку інвестицій інжинірингової компанії ПрАТ «СТЕК» Микола Романець.

Крім того, директор комунального підприємства «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях Києва» Володимир Печерський прозвітував про розгляд та схвалення Концепції Міського енергетичного плану на засіданні робочої групи з розробки довгострокового міського енергетичного плану.

Директор Інституту промислової екології Олександр Сігал надав рекомендації врахувати екологічної ситуації у місті під час формування проектів з використанням альтернативних видів палива.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)