ГоловнаНовини ЖКГПолітикаКабмін іде у відставку

Кабмін іде у відставку

Президент України прийняв відставку Прем’єр-міністра Миколи Азарова. Як наслідок, тепер у відставку йде увесь уряд.

Президент України Віктор Янукович прийняв відставку Прем’єр-міністра Миколи Азарова, що має наслідком відставку всього складу Кабінету Міністрів. Відповідний указ оприлюднено на офіційному сайті Голови держави.

Зокрема, документом постановлено: прийняти відставку Прем'єр-міністра України Миколи Азарова; прийняти відставку Кабінету Міністрів України; доручити Кабінету Міністрів України продовжувати виконувати свої повноваження до початку роботи новосформованого Кабінету Міністрів України.

Як повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні вранці Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив про рішення покинути свій пост.

«Уряд під час протистояння робив все для мирного розв'язання конфлікту, забезпечував функціонування економіки і системи соціального захисту в екстремальних умовах. Проте, гострота і небезпека ситуації вимагають додаткових відповідальних кроків. З метою створення можливості для суспільно-політичного компромісу, заради мирного врегулювання конфлікту, я прийняв особисте рішення просити Президента України прийняти мою відставку з поста Прем'єр-міністра України» - мотивував рішення Микола Азаров.

Нагадаємо, масові акції під загальною назвою «Євромайдан», котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року, в силу багатьох причин переросли в політичний мирний, а згодом і силовий, протест. Однією з вимог мітингувальників, була відставка Прем'єр-міністр Миколи Азарова та уряду.

 
Коментарі (1)
Олена2
28 Січня 2014 p. 16:27
Азаров теперь официально стал ПАПЕРЕДНИКОМ)))