ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКиянам подарують три будинки доступного житла

Киянам подарують три будинки доступного житла

Цьогоріч у Києві планують звести три будинки за програмою будівництва доступного житла «70/30». На ці цілі передбачено 40 млн грн.

За програмою будівництва доступного житла «70/30» у столиці зведуть три будинки. Для цього у Програмі економічного та соціального розвитку Києва на 2014 рік передбачено 40 млн грн, - повідомляє прес-служба КМДА.

Будуватимуть житло на вул. Милославській, Теремківській та на провулку Моторному (ІІ черга). Загальна площа квартир у цих будинках складе 50 тис. кв. м.

Також у 2014 році міська влада планує придбати 86 квартир для освітян, медиків, працівників житлово-комунального господарства, дітей-сиріт та багатодітних сімей. Для цього Програмою економічного та соціального розвитку передбачено 60 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, більше 900 млн грн у державному бюджеті на 2014 рік передбачено на реалізацію державних житлових програм. Зокрема, на програму будівництва доступного житла - 100 млн грн, на програму здешевлення вартості іпотечних кредитів – 340 млн грн, на програму «Молодіжного кредитування» - 126 млн грн, на програму кредитування сільських забудовників «Власний дім» - 48 млн грн, на забезпечення житлом інвалідів війни – 300 млн грн.

Окрім того зауважимо, на реалізацію перших чотирьох програм передбачається також виділення коштів з місцевих бюджетів.

 
Коментарі (0)