ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКияни винні півмільярда за тепло і воду

Кияни винні півмільярда за тепло і воду

На сьогоднішній день загальна заборгованість населення перед ПАТ «АК «Київводоканал» і ПАТ «Київенерго» за надані житлово-комунальні послуги становить близько 500 млн грн

На сьогоднішній день загальна заборгованість населення перед ПАТ «АК «Київводоканал» і ПАТ «Київенерго» за надані житлово-комунальні послуги становить близько 500 млн грн.

Про це в ексклюзивному коментарі «У.К.» повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак.

«Загальна заборгованість населення за надання житлово-комунальних послуг становить близько 500 млн грн. Це загальна заборгованість, яка накопичилася за всі роки... перед Київенерго та Київводоканалом», - зазначив він.

Також він повідомив, що для ліквідації заборгованості, яка накопичилася перед Київводоканалом за різницю в тарифах, київська влада планує залучити аудиторську фірму, яка проведе точні розрахунки.

«На сьогодні заборгованість по різниці в тарифах, яка компенсується з державного бюджету, становить за всі роки перед Київводоканалом близько 800 млн грн. У Державному бюджеті кошти на ці цілі виділяються. Наша задача – підготувати всі документи і протоколи. Ця заборгованість накопичувалася з 2008, 2009, 2010 років... Швидше за все, ми будемо залучати аудиторську фірму для підтвердження цих цифр», - сказав Олександр Мазурчак.

Катерина Селіванова

 
Коментарі (0)