ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиївські вулиці чекає високотехнологічне освітлення

Київські вулиці чекає високотехнологічне освітлення

Київська влада має намір реалізувати високотехнологічний проект вуличного освітлення в місті. Після цього, столичні чиновники надіються на значне скорочення споживання енергії у Києві.

У Києві планують реалізувати високотехнологічний проект освітлення вулиць столиці. Це, на думку влади,  допоможе місту скоротити споживання енергії майже на половину. Про це у Давосі заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передає прес-служба КМДА.

За словами очільника Києва, йдеться про проект модернізації вуличного освітлення. В результаті чого економія енергії становитиме 45%.

Пан Кличко також повідомив, що зацікавленість до реалізації цього проекту виявили світові компанії та міжнародні фінансові організації. такі як Європейський Банк Реконструкції і Розвитку й міжнародна фінансова корпорація (IFC), які мають великий досвід успішної реалізації подібних проектів в інших країнах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Дніпропетровській області може припинити роботу Придніпровська ТЕС, яка забезпечує регіон електроенергією. Запасів вугілля на теплоелектростанції залишилось на 2-3 дні. Крім цього, у місто Дніпропетровськ Придніпровська ТЕС подає не лише світло, але й тепло.

 
Коментарі (0)