ГоловнаНовини ЖКГПодії«Київводоканал» зігріє українських солдатів в зоні АТО

«Київводоканал» зігріє українських солдатів в зоні АТО

Співробітники «Київводоканалу» виготовили кілька печей-буржуйок для обігріву українських солдат на Донбасі. Робітники і надалі планують робити пічки для потреб бійців.

Працівники «Київводоканалу» виготовили 5 печей-буржуйок для українських солдатів, які наразі перебувають у зоні проведення АТО. На черзі ще чотири заготовки виробів чекають рук своїх майстрів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київводоканалу».

«10 жовтня печі-буржуйки, виготовлені майстрами «Київводоканалу» спеціально для обігріву військових наметів та тимчасових приміщень, в яких розташовуються наші бійці, перевезли та передали  штабу самооборони. Пункт контролює, координує та забезпечує всі 53 батальйони. Звідти 5 печей, загальною вагою близько 2 тон, відправлять на схід країни в зону проведення антитерористичних операцій», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», артобстріли продовжують руйнувати інфраструктуру Донецька. За добу снарядами було пошкоджено близько десятка приватних будинків в одному з районів міста.
 
Коментарі (0)