ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальникам не дадуть перепочити на новорічні свята

Комунальникам не дадуть перепочити на новорічні свята

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул доручив комунальним службам перевірити системи вентиляції в житлових будинках, та розповів про роботу служб на період новорічних свят

Про це він заявив на всеукраїнській селекторній нараді з керівниками регіонів, повідомляє прес-служба Уряду.

«З початку опалювального періоду в Україні через несправність газових приладів сталося 9 нещасних випадків, в яких постраждали 40 чоловік. Треба активізувати роботу з перевірки систем вентиляції», - сказав Віце-прем'єр-міністр.

На нараді також були розглянуті питання оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з несприятливими погодними умовами в період новорічно-різдвяних свят.

«Люди повинні довіряти інформації, яка йде від влади. Тому окремо підкреслюю щодо своєчасного та правдивого інформування громадян про аварії, що виникли і реальні терміни їх ліквідації», - зазначив чиновник.

Також, за його словами, в новорічні свята робота громадського транспорту у великих містах, зокрема метрополітенів, повинна бути продовжена. А після свят – необхідно активізувати роботу комунальних служб для своєчасного вивезення побутових відходів.

 
Коментарі (0)