ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Луцьку через негоду виникли проблеми з вивозом сміття

У Луцьку через негоду виникли проблеми з вивозом сміття

У Луцьку в звязку із складними погодними умовами погіршилась якість та систематичність вивезення сміття

Про це заявив директор КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич під час засідання  постійної депутатської комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження.

За словами Валерія Кузьмича, за останній тиждень на телефонну лінію служби оперативного реагування міськвиконкому надходило дуже багато дзвінків від громадян щодо несвоєчасного вивозу сміття. Однак, чиновник зазначив, що це пов’язане з  ускладненим проїздом до місць розташування контейнерів зі сміттям через снігові замети. Він також розповів, що у окремі дні комунальники не вивозили сміття взагалі.

Окрім того, за словами Валерія Кузьмича, складнощі виникали через припарковані у дворах автомобілі, які практично унеможливлювали під’їзд до сміттєвих контейнерів.

«Але можна сказати, що на сьогоднішній день ми вийшли на нормальний графік. Я думаю, що ще пару днів і ми вийдемо на нуль», ‒ зазначив Валерій Кузьмич.

Загалом щодо роботи підприємства, директор зазначив, що наразі не вистачає ще одного грейдера, двох сміттєвозів та 360 контейнерів.

Джерело: Волинські Новини

 
Коментарі (0)