ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКримчанам повідомлять тонкощі тарифоутворення

Кримчанам повідомлять тонкощі тарифоутворення

У кожному районі та місті Криму потрібно провести громадські слухання зі встановлення тарифів на прибирання прибудинкових територій

У кожному районі та місті Криму потрібно провести громадські слухання зі встановлення тарифів на прибирання прибудинкових територій.

Про це заявив Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на прес-конференції за підсумками засідання кримського уряду 27 березня, інформує прес-служба Радміну АРК.

«По кожному будинку повинні проходити громадські слухання, щоб кожен житель розумів, чому встановлено саме такий тариф. Цю роботу треба проводити», - зазначив А.Могильов.

Нагадаємо, за результатами перевірок тарифоутворення на послуги ЖКГ у регіонах Криму вживаються заходи щодо зниження тарифів на комунальні послуги. Зокрема, тарифи знижуються в Керчі, Сімферополі та інших регіонах Криму в межах 10 – 20%.

Як повідомляла «У.К.», 14 лютого за дорученням Голови Ради міністрів Криму була створена робоча група з перевірки обґрунтованості підвищення тарифів на послуги ЖКГ у Криму.


Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)