ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКримчани досі потерпають від наслідків аварії на теплотрасі

Кримчани досі потерпають від наслідків аварії на теплотрасі

У Сімферополі внаслідок пориву на теплотрасі опалення досі не надходить до 34 будинків Київського району.

У Сімферополі все ще продовжуються роботи з ліквідації аварії на магістральній теплотрасі, яка сталася з 29 по 30 листопада 2012 року. Про це повідомив заступник міського голови Валерій Скуратовський, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Сімферопольської міської ради.

«Наразі завершено ремонт труби діаметром 800 мм по вулиці Київській, і зараз тепло надходить у всі будинки Залізничного району і велику частину будинків Київського району», - повідомив Валерій Скуратовський.

За словами посадовця, наслідки пориву зовнішньої теплотраси досі не усунені на перетині вулиць Сельвінського і Кечкеметської. На цій ділянці планується замінити близько 10-15 метрів основної магістралі діаметром 400 мм.

«В «Кримтеплокомуненерго» повинні розібратися, в результаті чого виникла ця ситуація, і притягнути винних до відповідальності. Керівництву підприємства також необхідно надати в міську раду письмовий звіт по даній аварії і проведені роботи», - зазначив Валерій Скуратовський.

Наразі внаслідок пориву на теплотрасі опалення не надходить до 34 будинків Київського району. Також в результаті окремих ремонтних робіт на теплотрасах без тепла залишаються будинки по вулицях: Мате Залкі, 23, Київська, 111, Лебедєва, 46, Коцюбинського, 32 і Бетховена, 88.

 
Коментарі (0)