ГоловнаНовини ЖКГПолітикаЛідери ЄС домовились про продовження економічних санкцій щодо РФ

Лідери ЄС домовились про продовження економічних санкцій щодо РФ

Вчора Лідери Європейського Союзу досягли угоди щодо продовження економічних санкцій проти Росії за дії щодо України на півроку
Вчора Лідери Європейського Союзу досягли угоди щодо продовження економічних санкцій проти Росії за дії щодо України на півроку, про це з посиланням на дипломатів повідомляє Reuters.
 
“Лідери Європейського Союзу в четвер домовилися про продовження основних економічних санкцій проти Росії за дії щодо України на шість місяців до середини 2017 року”, — цитує дипломатів видання.
 
Рішення було очікуваним і формальний процес щодо продовження санкцій щодо оборонного, енергетичного і фінансового секторів Росії відбудеться “на початку наступного тижня”, сказали вони.
 
Лідери ЄС, як очікується, 15 грудня можуть ухвалити політичне рішення про продовження економічних секторальних санкцій відносно Росії, термін дії яких закінчується 31 січня 2017 рік.

Голова Євроради Дональд Туск раніше заявив, що вважає, що ЄС продовжить санкції проти Росії на шість місяців, але продовження їх у майбутньому — під питанням. 

 
Коментарі (0)